Când sunt darurile personalizate cea mai bună alegere

Când sunt darurile personalizate cea mai bună alegere

Sursa foto: https://images.unsplash.com

Cadourile pe care le oferim oamenilor dragi din viața noastră reprezintă cel mai frumos mod de a le spune „Mulțumesc” pentru momentele petrecute împreună. Cadourile personalizate reprezintă cea mai bună alegere pentru a le aduce zâmbetul pe chip rudelor, colegilor, prietenilor, părinților sau partenerilor de viață. Însă, darurile cu adevărat speciale sunt recomandate pentru ocaziile inedite și evenimentele în care vrem să le arătăm celorlalți cât de mult înseamnă pentru noi. Vorbim despre situații în care vrem să transmitem un mesaj, să ne arătăm iubirea, recunoștința sau respectul pentru o anumită persoană. Dacă nu știi sigur când poți să dăruiești cadouri personalizate, îți explicăm mai departe cu ce prilej poți să-i surprinzi pe cei apropiați:

Ziua de naștere, ideală pentru cadourile personalizate

Fără îndoială, una dintre ocaziile perfecte când putem opta pentru produse personalizate este ziua de naștere a persoanelor care ne fac viața mai frumoasă. Emoțiile sunt pozitive, iar oamenii dornici să-l felicite pe sărbătorit într-un mod autentic, pentru a marca o nouă vârstă, plină de aventuri și provocări. O ramă foto păstrează vie amintirea celor mai plăcute momente, așa că poate fi considerată un cadou de suflet, care încadrează clipe pline de emoție și aduce multă bucurie. Tablourile personalizate pe canvas sunt și ele o opțiune grozavă, însă pot fi luate în calcul și darurile haioase sau pline de semnificații. Ce spui de o husă de telefon cu poza sărbătoritului ori de un breloc personalizat?

Mărțișorul, obiceiul tradițional românesc

Prima zi a primăverii vine la noi în țară cu o ocazie extraordinară de a-i încânta pe cei apropiați cu niște cadouri personalizate: Mărțișorul. Această tradiție românească este marcată de mici daruri oferite doamnelor și domnișoarelor, daruri însoțite de celebrul fir împletit alb-roșu. Există diferite obiceiuri în multe părți ale țării, însă peste tot se respectă cu sfințenie Mărțișorul. În această zi, se aude de pretutindeni urarea “O primăvară frumoasă”, așa că o poți dărui și tu sub forma unei rame cu licheni roșii. Bineînțeles, ai și opțiuni personalizate pentru fiecare persoană în parte, respectiv mamă, bunică, nașă, colegă etc.

8 martie, Ziua Internațională a Femeii

Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, este strâns legată în țara noastră de Mărțișor. De asemenea, cu această ocazie la noi se sărbătoresc și femeile care ne-au dat viață, cu toate că Ziua Mamei în alte părți se celebrează pe data de 1 mai. Este vorba despre o sărbătoare complexă, pe care o poți marca prin numeroase daruri de suflet. Poți să-ți îndrepți atenția spre o cană cu un mesaj deosebit, o ramă foto pentru mamă sau să iei în calcul alte idei de cadouri pentru femei de peste 50 de ani. Nu uita nici de tinerele mame, pe care le poți surprinde cu un tricou interesant sau de o mică balerină ori buburuză din viața ta!

Sărbătoarea Paștelui, simbol al renașterii

Paștele este cel mai important eveniment religios al creștinilor. Simbol al reînnoirii și renașterii, acesta este celebrat în lumea întreagă prin tradiții și obiceiuri inedite. În țara noastră, oamenii se adună laolaltă, ciocnesc ouă roșii și se bucură de sărbătorile pascale cu familia și prietenii. Fiind vorba despre o sărbătoare a sufletului, este un moment inedit să alegi cadouri deosebite pentru oamenii din jurul tău.


Sursa foto: https://images.unsplash.com

De pildă, un vin personalizat poate fi luat în calcul de oricine este invitat la masa de Paște și dorește să le aducă gazdelor un dar ieșit din comun pentru a-și arăta respectul și prețuirea.

Crăciunul, evenimentul deosebit al iernii

Iarna vine cu o perioadă plină de farmec și magie pe care o poți scoate în evidență cu daruri pe măsură. La serviciu, este posibil să ai nevoie de idei de cadouri pentru Secret Santa, iar acasă, trebuie să pui alte daruri sub brad. Unde mai pui că urmează Anul Nou. Practic, Sărbătoarea Nașterii Domnului parcă te obligă să cauți tot felul de produse frumoase pentru oamenii extraordinari pe care îi ai alături tot anul. De aceea, cadourile personalizate sunt o alegere excelentă pentru ei.

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele, ocazii în luna iubirii

Luna februarie vine la pachet cu două ocazii perfecte pentru cadourile speciale. Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie, reprezintă prilejul perfect pentru a pune cele mai frumoase mesaje de dragoste pe un breloc, o pernă, un set de căni sau tricouri pentru cuplu. Dragobetele autohton, sărbătorit pe 24 februarie, completează sentimentele de căldură sufletească și se transformă într-o nouă ocazie pentru dăruirea cadourilor personalizate.

Botezul, o explozie de emoții

Darurile personalizate sunt o alegere bună și pentru nuntă, doar că aici trebuie să iei în considerare legătura pe care o ai cu mirii. La botez în schimb, cadourile de acest gen se potrivesc mănușă. Orice lucru care conține numele, inițialele, poza bebelușului îi va emoționa pe părinți. La fel și mesajele dedicate întregii familii sau textele autentice. În acest sens, de la body-uri personalizate și până la pușculițe sau rame foto, cadourile cu adevărat speciale te vor ajuta să faci o impresie bună.

 

Când sunt cadourile personalizate cea mai bună alegere? Din punctul nostru de vedere, în orice situație. Gravolo te poate ajuta cu o idee inedită de produse personalizate indiferent dacă trebuie să-i oferi un dar interesant șefului tău, învățătoarei copilului, unui medic sau colegului de birou. Cu siguranță, există un obiect personalizabil pentru fiecare persoană din viața ta!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!