Idei de cadouri pentru Secret Santa. Cum sa-ti surprinzi colegii

Idei de cadouri pentru Secret Santa. Cum sa-ti surprinzi colegii

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/cadou-ajunul-anului-nou-felicitare-4669449/

 

Nu ai idei pentru cadoul de Secret Santa? Ti-am pregatit sfaturi si exemple care sa te ajute in alegerea cadoului perfect pentru colegul sau colega ta. Tine cont de buget si de pasiunile celui care se va bucura de darul tau sau inspira-te din lista de cadouri potrivite pentru colegi si sefi.

 

Cum sa alegi cadoul perfect de Secret Santa

Respecta bugetul

Evita cadourile prea personale

Ofera cadoul la timp

Tine cont de pasiunile colegului

Idei de cadouri pentru colegi

Idei de cadouri pentru fete/femei

Cadou pentru colege

Rama foto

Esarfa sau fular

Body personalizat pentru bebelus

Carte

Cadou pentru sefa

Masca de protectie personalizata

Set de scris cu stilou si cerneala

Agenda

Planner

Idei de cadouri pentru baieti/barbati

Cadou pentru colegi

Bricheta personalizata

Portofel

Cana personalizata

Organizator de birou

Cadou pentru sef

Cutie personalizata pentru sticla de vin

Statueta pentru birou

Sigiliu pentru scrisori

Tablou personalizat

 

Cum sa alegi cadoul perfect de Secret Santa 

Daca nu stii ce ar trebui sa urmaresti in alegerea cadoului de Secret Santa, citeste sfaturile de mai jos pentru a reusi sa iti surprinzi placut colegii.

De cele mai multe ori, bugetul pentru Secret Santa este stabilit dinainte de tine si de colegi. Respecta suma pe care ati hotarat-o, pentru a nu pune intr-o situatie jenanta persoana care primeste cadoul prea ieftin sau mult prea scump din partea ta.

 

Daca nu ai o suma fixa recomandata, incearca sa nu depasesti 50-100 de lei. Iata cateva idei de cadouri pentru Craciun care sa se incadreze in buget. Alege mai multe obiecte cu un pret mai mic sau gaseste un singur cadou care sa fie cuprins in suma stabilita de voi.

Chiar daca aveti o relatie stransa de prietenie, evita cadourile prea personale la locul de munca. Gandeste-te ca va deschide pachetul de la tine in fata tuturor colegilor, iar un cadou care i s-ar fi parut amuzant in privat, s-ar putea sa ii displaca la serviciu.

Nu oferi cadouri legate de un secret pe care ti l-a impartasit sau de o pasiune pe care prefera sa o tina ascunsa. Invata cum poti sa faci un cadou util si original

 

Cu atat mai mult daca nu iti cunosti prea bine colegul, incearca sa nu te duci in zonele sensibile, cum ar fi cadouri cu tenta sexuala, politica sau religioasa. Nu apela nici la daruri „amuzante”, in special daca nu stii cum va primi colegul intentia ta. 

idei de cadouri pentru colegi

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/spP6LqxN0-g

Ti s-a intamplat vreodata sa astepti cu entuziasm cadouri de Secret Santa, dar sa nu primesti nimic? Colegul fie a uitat sa cumpere, fie n-a venit deloc la intalnire sau la serviciu. Nu e un sentiment prea placut, asa ca e mai bine sa tratezi subiectul in mod responsabil.

 

Seteaza-ti alarme, roaga un prieten sa iti aminteasca sau fa tot ce e nevoie sa nu uiti de ziua in care se impart cadourile. De asemenea, nu-i lasa pe colegii tai sa astepte dupa tine, vino la timp. 

Ideal ar fi sa tragi biletelul cu numele unui prieten de la serviciu sau sa iti fie repartizat cineva pe care il cunosti bine, astfel incat alegerea cadoului sa fie usoara. Insa, foarte posibil este sa iti pice un coleg sau o colega despre care nu stii prea multe. E important sa tii cont de pasiunile celui care va primi cadoul. 

 

Cum afli ce ii place colegului tau? Poti urma unul dintre sfaturile de mai jos. De asemenea, combina cat mai multi dintre pasii urmatori pentru o reusita sigura:

  • Verifica-i cu atentie paginile de pe retelele de socializare, pentru a descoperi hobby-urile sau preferintele lui;

  • Vorbeste cu un prieten sau cu un coleg care petrece mult timp cu el, pentru a-ti da cateva ponturi si idei de cadouri pentru Secret Santa;

  • Incearca sa fii in preajma lui in pauzele de masa sau de cafea si ia parte la conversatii. Poti conduce discret discutiile catre pasiunile lui;

  • Arunca o privire pe biroul sau in spatiul lui de lucru, poate ii lipseste ceva anume sau vreun obiect ar trebui inlocuit;

  • Fii atent la modul in care se imbraca, ce accesorii poarta. Te poti inspira din look-ul lui pentru a gasi cadoul potrivit.

Idei de cadouri pentru colegi

Uneori poate fi extrem de dificil sa alegem cadoul ideal pentru prieteni sau familie, cu atat mai mult cand vine vorba de un coleg, asa ca venim in ajutorul tau cu o lista de idei din care sa te inspiri. Nu uita ca mereu este o optiune buna sa oferi cadouri personalizate, astfel incat sa se observe implicarea ta.

Idei de cadouri pentru fete/femei

Daca esti in cautarea unui cadou pentru colega de serviciu sau pentru sefa, ar fi bine sa acorzi o atentie deosebita preferintelor acestora. Incearca sa stai departe de parfumuri, daca nu stii exact unul pe care si-l doresc. In schimb, alege un cadou pentru Secret Santa care ar putea fi pe placul mai multor persoane.

Rama foto

Nu vei da gres niciodata cu o rama de fotografie personalizata. Alege o poza de pe retelele de socializare sau roaga un membru al familiei sa iti trimita fotografia ei preferata. 

Rama foto personalizata din piatra de ardezie

Sursa foto: https://gomagcdn.ro/domains/gravolo.ro/files/product/large/rama-foto-personalizata-din-ardezie-piatra-naturala-cu-tematica-de-craciun-20-x-15-cm-3-824-6165.webp

 
Esarfa sau fular

Ai o multime de tipuri de esarfe din care poti alege si incearca sa o cumperi pe cea care te duce cu gandul la personalitatea colegei tale. De asemenea, poti mentiona intr-un mesaj scris de mana atasat de esarfa sau fular ca te-ai gandit la felul ei de a fi cand ai ales accesoriul.

Body personalizat pentru bebelus

Pentru o viitoare mamica sau pentru colega de birou care abia s-a intors din concediul de maternitate, cadoul ideal ar putea fi un body personalizat pentru bebelusul ei, cu un mesaj dragut sau amuzant. 

Body personalizat pentru bebelusi

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/body-bebelusi/body-bebe-pentru-craciun-model-my-1st-christmas.html#prod-gallery-1

 
Carte

Daca mereu o vezi cu o carte in mana in pauza de masa, ar fi o idee buna sa ii completezi colectia cu inca una. Asigura-te ca nu a citit deja cartea pe care vrei sa i-o oferi. Poti face asta daca alegi una din sectiunea de noutati.

Masca de protectie personalizata

O masca de protectie personalizata cu numele firmei sau cu logo-ul acesteia pare a fi un cadou inspirat si in ton cu pandemia de Covid-19.

Masca de protectie personalizata

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/masti-de-protectie/masca-neagra-cu-filtru-de-protectie-personalizabila.html#prod-gallery-4

 
Set de scris cu stilou si cerneala

Un cadou mai rafinat poate fi un set de scris cu stilou si cerneala sau poti alege unul care are penite si pana de scris.

Agenda

Mereu e nevoie de o agenda in plus. Ia una care sa nu fie datata, pentru a putea fi folosita indiferent de an. Poti alege o agenda personalizata cu numele sefei tale sau a firmei, care cu siguranta va fi pe placul ei.

Agenda

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/agend%C4%83-personalizat%C4%83/agenda-personalizabila-neagra.html#prod-gallery-2

 
Planner

O alternativa pentru agenda este un planner de perete sau de birou, cu pixuri incluse si cu diverse tipuri de post-it. 

Idei de cadouri pentru baieti/barbati

Alegerea cadourilor pentru colegii de birou nu este intotdeauna cea mai usoara, chiar daca e vorba de Secret Santa. Observa daca le lipseste ceva sau daca vreun obiect personal trebuie inlocuit. In plus, poti folosi lista de mai jos ca inspiratie.

Bricheta personalizata

Pentru colegul cu care te intalnesti in pauza de tigara, o bricheta personalizata s-ar putea sa fie ce trebuie. Alege o imagine sau un mesaj reprezentativ care sa il incante.

Bricheta personalizata

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/brichete/bricheta-arz%C4%83-te-ar-focul-de-simpatic.html#prod-gallery

 
Portofel

Din categoria obiectelor care trebuie reinnoite periodic face parte portofelul. Poti lua unul care sa semene cu cel pe care il foloseste in prezent sau care sa se potriveasca nevoilor lui.

Cana personalizata

Ofera-i colegului tau o cana personalizata cu mesajul pe care il are pe ecranul telefonului sau inspira-te din tricoul pe care il poarta cel mai des. 

Cana personalizata

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/cani-personalizate/cana-alba-nu-mi-plac-diminetile.html#prod-gallery

 
Organizator de birou

Un organizator de birou poate fi exact obiectul de care mai are nevoie persoana pe care ai nimerit-o de Secret Santa. Nu oferi un astfel de cadou colegului dezorganizat, l-ai putea surprinde neplacut si e posibil sa-l ofensezi.

Cutie personalizata pentru sticla de vin

O cutie personalizata pentru sticla de vin ar putea fi un cadou pe placul sefului tau. Pentru a completa setul, adauga sticlei o eticheta imprimata cu numele firmei, alaturi de un mesaj simplu.

Cutie personalizata pentru sticla de vin

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/cutie-pentru-sticla-de-vin/cutie-personalizata-din-lemn-pentru-sticla-cu-mesajul-felicitari-pentru-o-cariera-deosebita.html#prod-gallery-1

 
Statueta pentru birou

Pentru seful care prefera stilul clasic si are o anumita conduita, poti alege o statueta pentru birou care sa infatiseze o personalitate istorica indragita de el sau o scena din mitologie, daca stii ca este atras de partea aceasta.

Sigiliu pentru scrisori

Chiar daca seful nu va folosi sigiliul pentru plicurile scrisorilor, va fi un obiect pentru decor interesant pe care sa il puna pe biroul lui. Poti alege un sigiliu cu initialele acestuia.

Tablou personalizat

Daca alegi un tablou personalizat, imprima-l cu o fotografie a intregii echipe sau cu o poza de la un proiect de suflet. Evita sa ii daruiesti tablouri personale, care sa ii infatiseze pe el si familia lui.

Tablou personalizat

Sursa foto: https://www.gravolo.ro/imprimari-pe-canvas/rama-foto-personalizata-din-ardezie-piatra-naturala-pentru-sef-manager-cu-tematica-de-craciun-20x15-cm.html#prod-gallery-2

 

Tine cont de aceste idei de cadouri pentru Secret Santa pentru a-ti impresiona colegii. Nu vei da gres nici daca vei alege daruri cu tematica de Craciun, cum ar fi globurile si decoratiunile de brad. 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!