Rama foto păstrează vie amintirea celor mai plăcute momente!

Rama foto păstrează vie amintirea celor mai plăcute momente!

    Alege rama foto pe măsura lor!

    Ramele foto personalizate vă permit să păstrați și să prezentați amintiri speciale, transformate în artă. Acestea pot face parte din decorul casei sau al biroului și reprezintă o opțiune excelentă de cadou pentru persoanele dragi din viața voastră.
 

    Gravolo.ro vă pune la dispoziție rame foto personalizate, de calitate premium.

    Este întotdeauna un sentiment frumos să poți păstra vie amintirea momentelor plăcute.

    Venim în ajutorul vostru cu o serie de idei  menite să vă inspire și să aflați ce puteți încadra în ramele foto:

    1. Fotografii cu voi chiar din smartphone-ul tău:

    Aceasta este cea mai des întâlnită variantă. A opta pentru personalizarea ramelor cu fotografii pe care chiar tu le-ai făcut, îi oferă cadoului un aer personal și unic. Alege fotografia preferată, modelul de ramă foto și comandă chiar azi!

    2.  Opere de artă ale copilului

    Personalizează-ți ramele foto cu lucrările de artă ale copiilor! Nicicând nu a fost mai ușor! Trebuie doar să scanezi pictura sau desenul celor mici, alegi optiunea "Adaugă imagine" și cu ajutorul iscusinței noastre, făurim cele mai fabuloare și unice cadouri.
    Potrivite pentru bunici, părinți, mătuși sau orice alt membru al familiei.

    3. Scrisori pline de semnificație

    Cu siguranță, ascunse prin dulap, există câteva scrisori de care cu greu te poți desprinde. Scrisori pline de valoare sentimentală, care merită a fi expuse pe birouri, în dormitor sau living.
    Îți propunem rama foto cu lichid și sclipici, ideală pentru a încadra clipe pline de emoție, dar care se potrivesc cu ușurință în decorurile caselor moderne și aduc o notă personală.

    Optează pentru diferite modele de rame foto!

     Piatra de ardezie este o altă variantă de ramă foto, utilizată în special datorită semnificației acesteia. Astfel că nu doar că ai posibilitatea de a o personaliza, ci oferi în dar o piatră de temelie a relației tale cu persoana iubită, a familiei tale și a prieteniei.

    Rama foto personalizată din sticlă este o altă idee excelentă, atunci când vrei să ieși din banal și să-l surprinzi pe sărbătorit. Iar pentru cei mai pretențioși, ai opțiunea de a adăuga și oglindă. Eleganță și rafinament, dar totodată un cadou de suflet? De ce nu?

    Și dacă totuși simți că nu te poți decide, fotografiile, mesajele sau textele pot fi imprimate inclusiv pe placa MDF. Cu ajutorul lor ești încojurat mereu de amintiri și clipe semnificative.

    Apusul magic, zâmbetul neprețuit sau căzătura amuzantă sunt doar câteva dintre momentele surprinse în fotografii. Avem o multitudine de rame foto din care poți alege, inclusiv canvas personalizat cu poza pe care ți-o dorești!

    Înseninează-ți zilele cu rame foto care îți amintesc pe cine și ce iubești!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!