Mesaje de dragoste: Cele mai frumoase texte pentru un cadou personalizat

Mesaje de dragoste: Cele mai frumoase texte pentru un cadou personalizat

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ERvc80dkwv8

 

Se apropie ziua iubirii și îndrăgostiții din lumea întreagă se vor întrece în a-și declara dragostea unii față de ceilalți. Dacă ești la rândul tău un/o romantică incurabil/ă și adori mesajele personalizate, te vom ajuta cu cele mai frumoase și inspirate texte pe care să le imprimi pe un cadou oferit persoanei dragi.

 

Fie că este vorba de iubitul/iubita sau soția ta, o poți surprinde cu un text personalizat pe care să-l inscripționezi pe darul pe care îl oferi. Iată care sunt cele mai frumoase texte și mesaje pe care le poți inscripționa pentru o persoană dragă din viața ta, dar și câteva motive pentru care este bine să o faci.

 

Cuprins

 

Mesaje de dragoste: Cele mai frumoase texte pentru un cadou personalizat

De ce să-ți exprimi iubirea printr-un cadou personalizat? 3 motive

Poți exprima ceea ce simți

Mesajul lor e unic

Binedispune

Mesaje de dragoste pentru ea: 3 idei de texte

My heart only beats for her

Mi-am găsit în sfârșit…perechea!

Așa arată un soț/soție extraordinară

Mesaje de dragoste pentru el: 3 idei de texte

Te iubesc!

Mereu împreună

Tu ești dragostea mea cu năbădăi

 

De ce să-ți exprimi iubirea printr-un cadou personalizat? 3 motive

Poate că ideea de cadou personalizat nu îți este la îndemână mai ales dacă e vorba de cineva apropiat precum iubitul/iubita sau soția sau ta, dar îți oferim mai jos câteva motive pentru care acestea sunt originale și diferite față de cele obișnuite.

Prin intermediul unui obiect personalizat poți să exprimi mult mai bine ceea ce simți pentru iubitul/iubita sau soția ta. Un mesaj pe care să îl imprimi pe un suport anume va transmite mult mai bine, în locul tău, admirația și dragostea față de acea persoană specială din viața ta. 

 

Cel mai mare avantaj al unui astfel de cadou este faptul că îl poți concepe în funcție de preferințele tale sau ale celui care îl primește. Fie că este un tricou, o cană sau un accesoriu util, prin intermediul acestuia vei transmite un mesaj diferit și personalizat, adresat cuiva anume.

Spre deosebire de unul obișnuit, un cadou personalizat este diferit. Mesajul imprimat este de obicei unic și poate fi adresat unei persoane anume, ceea ce face ca un astfel de obiect să fie singular și original. 

 

Mai mult, acesta va crea amintiri de neuitat pentru cel care îl primește, iar acesta va aprecia efortul și creativitatea ta de a realiza un astfel de dar deosebit. De aceea ideea de a oferi astfel de daruri este întotdeauna binevenită. 

Un astfel de obiect personalizat, imprimat cu ceva special, îl face să se simtă în largul lui pe cel care le primește. Fie că este un mesaj de dragoste sau unul haios și amuzant, persoana căreia îi este adresat se simte specială și mai în largul ei atunci când primește un astfel de cadou. 

 

În plus, poți alege o ocazie specială cum este cea de Valentine's Day pentru a oferi un cadou cu un astfel de mesaj personalizat.

Mesaje de dragoste pentru ea: 3 idei de texte

Iată câteva idei de mesaje de dragoste pe care le poți imprima pe un suport anume pentru a oferi un cadou personalizat pentru ea cu o ocazie specială, cum este de exemplu ziua îndrăgostiților sau Sfântul Valentin.

Pentru un cuplu aflat la început de drum, cel mai frumos mesaj de dragoste poate fi de exemplu ”My heart only beats for him/her”. Este sincer, simplu și simpatic, și arată în același timp speranța pe care o puneți amândoi pentru consolidarea relației!

Dacă ești deja într-o relație și ți-ai găsit de mai demult perechea, un cadou însoțit de un mesaj haios este cel al unui set de căni sau de tricouri inscripționate cu ”Mi-am găsit în sfârșit…perechea!”. Cu siguranță e potrivit pentru cea de lângă tine, care va aprecia umorul și savoarea unui astfel de mesaj haios.

Mi-am Gasit in sfarsit perechea

Set de 2 căni albe cu mâner inimă roșu personalizate cu textul ”În sfârșit mi-am găsit perechea” 

Dacă dorești să oferi de exemplu soției tale un cadou personalizat, alege tot un set cu mesaje inscripționate pentru cupluri. Ceștile imprimate cu ”Așa arată un soț/soție extraordinară” vor face ca diminețile ei să fie mai pline de zâmbete, nu crezi? Mai ales că un astfel de obiect practic poate fi folosit întreaga zi.

Set cani pentru cuplu

Set de 2 căni cuplu personalizate cu textul ”Așa arată un soț extraordinar/așa arată o soție extraordinară

Mesaje de dragoste pentru el: 3 idei de texte

Dacă dorești să dăruiești iubitului tău un cadou deosebit și ești în căutarea unei idei originale, ai nimerit în locul potrivit. Iată ce mesaje poți alege pentru el. 

Ce poate fi mai simplu, mai romantic și mai plin de semnificație decât clasicul mesaj de ”Te iubesc”? Cu toate acestea, tu poți personaliza și face dintr-un astfel de cadou ceva unic și special. De ce? Alege un suport diferit, cum este un puzzle cu fotografia voastră, pe care să-i oferi de exemplu de Dragobete. Va fi cu siguranță un dar aparte, pe care iubitul tău îl va prețui ca atare. 

Puzzle personalizat in forma de inima cuplu

Foto: Puzzle personalizat în formă de inimă, 50 piese, Gravolo

Pernele personalizate sunt cadoul perfect pentru un cuplu, fie că este vorba de ziua îndrăgostiților sau de o aniversare în cuplu. Deși par obiecte uzuale, mesajul imprimat le face diferite față de unele obișnuite. 

 

În același timp însă sunt extrem de simpatice și cât se poate de practice. Vă puteți bucura astfel amândoi de momentele petrecute împreună, cât și de textul inscripționat, mai ales că pe fiecare pot fi trecute numele voastre!

 

Set perne personalizate

Foto: Set perne cuplu personalizate cu nume model ”Mereu împreună” Gravolo 

Dacă vrei să fii cât se poate de originală și de simpatică, alege un mesaj super haios. Ce spui  de ”Tu ești dragostea mea cu năbădăi”, vă regăsiți? Sigur iubitul tău te va considera și mai amuzantă și delicioasă după o astfel de declarație de dragoste drăgălașă de Valentine’s Day!  

Set tricouri cuplu

Foto: Tricouri albe pentru cuplu personalizate cu mesajul ”Tu ești dragostea mea cu năbădăi, Gravolo   

 

Cu siguranță ai găsit mesajul ideal pe care să îl transmiți celui drag de Valentine’s Day, fie că este vorba de iubita, soția sau prietena ta. Acesta va aprecia efortul și creativitatea de care ai dat dovadă pentru a-i dărui ceva deosebit. 

 

Toate mesajele, suporturile și modalitatea de imprimare le vei regăsi la Gravolo, compania care îți transpune ideile amuzante și visele frumoase în realitate, prin inscripționarea pa care o dorești. 

 

Apropo, care este mesajul preferat din cele de mai sus de ziua îndrăgostiților, pe care ai ales să-l oferi celui drag?

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!