Cele mai bune idei de cadouri pentru mama indiferent de ocazie

Cele mai bune idei de cadouri pentru mama indiferent de ocazie

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/lavender-hearts-wood-soap-heart-2443210/

 

Cea mai puternică legătura afectivă se stabilește, de obicei, între un copil și mama sa. Așa încât, nu este de mirare că atunci când vrei să-ți exprimi afecțiunea față de această persoană specială, cauți să îi faci cea mai frumoasă surpriză. 

Fie că este vorba despre ziua ei, de 1 sau 8 Martie sau de o altă aniversare cu semnificație îți poți arăta dragostea prin intermediul celui mai frumos dar cu putință. Dacă ești în pană de inspirație și cauți câteva sugestii în acest sens, vei găsi aici cele mai bune idei de cadouri pentru mama ta, indiferent de ocazie.

Cuprins

Cum alegi cel mai frumos cadou pentru mama ta

Ține cont de preferințele ei

Alege un cadou personalizat pentru mama ta

Cadourile handmade sunt apreciate

Idei de cadouri pentru mama indiferent de ocazie

Cadou pentru mama de ziua ei

Tablou personalizat pentru aniversarea mamei

Difuzor de aromaterapie pentru casă

Un voucher de călătorie, perfect pentru mama ta

Cadou pentru mama de 8 Martie

Cană personalizată cu un mesaj special

Set de aromaterapie pentru mama ta

Parfum, cadoul ideal pentru mama

Cadou pentru mama de Paști

Un set de textile pentru casă

O sticlă de vin personalizată pentru Sărbători

Un coș de picnic pentru mama ta

 

Cum alegi cel mai frumos cadou pentru mama ta

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/mesaj-felicitare-forma-de-inima-prajituri-2072160/

Ca să reușești să oferi cel mai inspirat și reușit cadou, trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante. În primul rând, ține cont de pasiunile, interesele sau hobby-urile mamei tale. Este pasionată de îmbrăcăminte, bijuterii, grădinărit sau chiar de obiecte de artă ori hand-made? 

Cu siguranță, o cunoști destul de bine, dar pentru a-i oferi cea mai frumoasă și reușită surpriză, poți afla mai multe și din conversațiile pe care le aveți împreună. Astfel, vei afla ce alte lucruri intră în aria ei de interese și care sunt, cu exactitate, preferințele ei cele mai personale. 

Un obiect personalizat este întotdeauna o idee bună de cadou. Pe lângă faptul că sunt amuzante și diferite, acestea au de obicei un mesaj unic și se adresează unei persoane anume. 

Mai mult, un obiect imprimat special îl face pe cel/cea care primește un astfel de dar să se simtă apreciat. Mama ta va prețui cu siguranță efortul și creativitatea de care ai dat dovadă pentru a-i dărui ceva deosebit. De aceea, este întotdeauna o idee binevenită să oferi astfel de obiecte deosebite, diferite de cele standard sau generice. 

Cadourile realizate manual arată, mai mult decât de obicei, atenția și preocuparea de a realiza un obiect pregătit cu grijă pentru cineva. Dacă este vorba despre  aniversarea zilei de naștere sau onomastică, un dar pentru Paști ori Crăciun, un astfel de obiect handmade este binevenit, deoarece arată cu câtă grijă te-ai gândit și ai pregătit cadoul pentru această ocazie specială. Oricare dintre aceste momente este potrivit pentru a oferi mamei tale un dar util și original, realizat manual.

Idei de cadouri pentru mama, indiferent de ocazie

Ramă foto personalizată pentru mama, în formă de inimă, Gravolo 

Cadou pentru mama de ziua ei

Pentru o ocazie specială cum este aniversarea zilei de naștere a mamei tale, un cadou cu valoare sentimentală este cel mai potrivit. Ce spui de un tablou canvas sau de o ramă foto în care să inserezi imaginea voastră, într-unele din cele mai tandre momente pe care le-ați împărtășit împreună? 

Un astfel de dar de suflet poate fi personalizat și cu un frumos mesaj pentru persoana care ți-a dat viață!

Un alt cadou frumos și potrivit pentru aniversarea mamei tale, de data asta unul aromat, este un set de lumânări sau de bețișoare parfumate ori un difuzor de aromaterapie. Oricare dintre acestea oferă miresme speciale, atent alese, pentru o atmosferă de calm și liniște. Poți opta pentru lumânări sau dispozitive realizate cu uleiuri esențiale din plante arome cu proprietăți calmante și terapeutice, de exemplu lavandă, cătină sau mușețel. Acestea îi vor oferi mamei liniștea de care are nevoie în jurul vârstei de 50 de ani

Dacă vrei să o răsfeți pe mama ta cu ocazia specială a zilei de naștere, oferă-i un voucher de călătorii pe care ea să îl folosească atunci când își dorește un pic de relaxare. 

Optează pentru un cadou de tip City Break într-una din capitalele pe care știi că și-a dorit dintotdeauna să o viziteze, dar încă nu a reușit. Ce spui, să fie vorba despre Viena, Madrid sau Praga? 

Cadou pentru mama de 8 Martie

Cană albă cu mâner auriu Te iubesc, Mami, Gravolo 

Un cadou personalizat este potrivit în orice moment, inclusiv de 8 Martie, deoarece poate purta oricând mesajul tău special pentru o persoană deosebită. De data asta, fiind vorba despre mama ta, ce spui de un simplu și plin de semnificație „Te iubesc”? 

Poți imprima orice fel de obiecte, de exemplu, o cană personalizată cu un astfel de text. Vei face astfel un cadou unic și special de care mama ta se va bucura în fiecare dimineață când își va savura cafeaua în noua sa ceașcă preferată.

Un set de aromaterapie este oricând o idee potrivită pentru a crea propriul SPA acasă. De ce să nu-i oferi și mamei tale prilejul de a se lăsa răsfățată? Alege aromele sale preferate, fie că este vorba de unele bogate, senzuale și intense precum patchouli sau lavandă, fie că este vorba despre unele răcoritoare, ca iasomia și lămâița! Va savura cu siguranță momentele sale de tihnă aromată! 

Un parfum este un cadou elegant și prețios care are darul de a transmite multe emoții și cu ajutorul căruia o poți răsfăța pe mama ta cu ocazia zilei de 8 Martie. Această zi specială este un bun prilej să-i arăți cât de mult o prețuiești ca femeie, așa încât alege un astfel de dar deosebit. Dacă este o fire romantică, optează pentru arome bogate precum ambră sau vanilie, iar pentru o fire activă poți miza pe arome fresh, îmbogățite cu citrice.

Cadou pentru mama de Paști

Pernă personalizată cu textul ”Rezervat pentru mama”, Gravolo

Alte ocazii în care poți oferi cadouri frumoase și speciale sunt sărbătorile de Paști. De data asta, poți opta pentru obiecte practice și utile, cum sunt, de exemplu, textilele pentru casă sau pentru mesele de sărbători. 

Ce spui de un set de perne moi și pufoase, personalizate cu un text special dedicat mamei? O pernă imprimată cu textul „Rezervat pentru mama” poate fi perfectă! O va putea așeza pe fotoliul preferat ca să se odihnească după ce a pregătit masa de sărbători pentru întreaga familie. 

Un alt cadou practic pe care îl poți face de Sărbători este o sticlă de vin bun, mai ales că probabil veți fi împreună la masă cu această ocazie. Pentru ca darul tău să fie însă unul memorabil și unic, personalizează sticla cu un mesaj special. În plus, poți oferi un astfel de dar într-un ambalaj deosebit, astfel încât alegerea ta să fie și mai deosebită. 

Comandă o sticlă de vin într-o cutie deosebită și elegantă din lemn, imprimată cu textul tău special. Mama ta va aprecia acest cadou și tot ce vă rămâne de făcut este să savurați împreună această băutură la masa de Paști!

Un alt cadou de care mama ta se poate bucura cu siguranță este un coș de picnic, dotat cu toate cele necesare pentru o ieșire în aer liber. Indiferent dacă iubește gătitul sau ieșirile în aer liber, acum se poate bucura de o astfel de idee originală de cadou de sărbători! Împreună veți transforma astfel o zi specială într-una și mai originală și deosebită!




 

Cu siguranță, ai găsit cadoul ideal printre propunerile de mai sus, dar și mesajul deosebit, de suflet, pe care să-l imprimi pe un obiect personalizat și să-l transmiți mamei tale. Acesta va aprecia efortul și creativitatea de care ai dat dovadă pentru a-i dărui ceva deosebit, din inimă și oferit cu toată dragostea. 

 

Ideile de texte și mesaje, suporturile sau modalitatea de imprimare le vei regăsi la Gravolo, compania care îți transpune cele mai frumoase idei în realitate pentru a le oferi astfel celor dragi.

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!