Ce să oferi cadou de Anul Nou: Sfaturi și recomandări

Ce să oferi cadou de Anul Nou: Sfaturi și recomandări

Sursă foto: Unsplash.com

De Anul Nou, se zice că trebuie să te înnoiești cu măcar un singur obiect vestimentar, să porți ceva roșu pentru noroc (fie că e vorba numai de șosete), să săruți persoana iubită sub vâsc pentru a fi fericiți anul următor și să te prindă miezul nopții cu bani în buzunar. Cu toate acestea, cel mai important lucru este ca în trecerea dintre ani să sărbătorești alături de rude, prieteni sau partener de viață. Și nimic nu e mai potrivit decât să deschizi petrecerea oferind un cadou! Descoperă sfaturi și recomandări pentru alegerea cadoului de Anul Nou!

Cadouri pentru gazdă

O băutură fină într-o cutie de lemn pe care scrie „Top Secret”

În cazul în care persoana care găzduiește petrecerea de Revelion îți este un prieten apropiat, atunci sigur îi cunoști preferințele în ce privește băutura. Pentru a transforma primirea darului într-un moment amuzant, poți să „ascunzi” sticla într-o cutie de lemn pe care scrie „Top Secret”. Sigur vei smulge câteva hohote de râs de la prietenul tău, lucru care este foarte important. Cum altfel să-l prindă Anul Nou decât cu zâmbetul pe buze?

Plante de interior cu flori sau frunze roșii

Plantele de interior sunt întotdeauna binevenite. Un astfel de cadou este potrivit chiar și pentru petrecerile găzduite de o persoană pe care nu o cunoști foarte bine. De ce să fie cu flori sau frunze roșii? Pentru noroc, bineînțeles! Un bun exemplu în acest sens este chiar Crăciunița, care înflorește mereu în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ramă foto personalizată 

În cazul în care gazda îți este apropiată și ai petrecut alături de aceasta și Revelionul trecut, atunci un gest simbolic, care să marcheze încă un an de prietenie, ar fi să îi oferi o ramă foto personalizată. Dar nu cu orice fotografie, ci cu una în care să fiți surprinși amândoi la ultima petrecere de Revelion! Astfel îi vei arăta cât de mult îi apreciezi prietenia și că îți dorești ca aceasta să fie cât mai longevivă.

Set de pahare

Un cadou practic și util ar fi să aduci în dar gazdei un set de pahare care vor fi folosite la petrecere. Poate fi vorba de pahare de vin roșu, de vin alb, de shot-uri, de coniac, de cocktail, iar lista poate continua. Într-un astfel de cadou mai poți adăuga și sticla de băutură care va fi consumată în paharele respective. Gazda cu siguranță va aprecia, pentru că la astfel de petreceri, paharele curate mereu se termină rapid.

O delicatesă culinară

Te simți pierdut în alegerea unui cadou pentru gazdă? Nicio problemă! Soluția salvatoare sunt delicatesele culinare. Fie că e vorba de caviar, foie gras, hamon, un tort spectaculos făcut la comandă sau brânzeturi precum Brie, parmezan, Gouda, Camembert, Gorgonzola și Roquefort, acestea cu siguranță vor fi apreciate nu doar de gazdă, cât și de restul invitaților.

Serviciile unui fotograf profesionist

O idee originală pentru cadoul de Anul Nou al gazdei ar fi serviciile unui fotograf profesionist. Astfel, toată lumea de la petrecere se va putea bucura de fotografii instagramabile de excepție care să imortalizeze trecerea dintre ani. În definitiv, prietenia trebuie nu doar celebrată, ci și revizitată prin intermediul fotografiilor care să reflecte cu adevărat glamul și distracția de la începutul Noului An.

Cadouri pentru persoana iubită

Cadouri pentru el

Orice cadou ai alege pentru partenerul tău, gândește-te că acesta poate fie să celebreze relația voastră sau să-i adreseze hobby-urile și pasiunile. Poate că-l va încânta un tablou personalizat care să imortalizeze prima voastră întâlnire romantică sau orice moment care a reprezentat o piatră de temelie în relația voastră. Dacă încă nu ești convinsă, citește ghidul nostru cu 5 idei de cadouri pentru el și-ți vei da seama negreșit care este darul ce-i va fi pe plac.

Cadouri pentru ea

Femeii iubite îi poți oferi drept cadou un set de bijuterii. Studiază ce-i place să poarte și încearcă să alegi ceva care s-ar încadra în gusturile sale. Nu doar atât, dar un alt cadou potrivit ar fi lenjerie intimă de culoare roșie, pentru a reaprinde scânteia în relația voastră. De asemenea, dacă are un simț al umorului puternic dezvoltat, îi poți oferi inclusiv un tricou de damă personalizat cu un mesaj amuzant. 

Orice cadou ai alege pentru gazdă ori partener, sperăm ca persoana în cauză să-l aprecieze și să întâmpine noul an cu distracție și cu bucurie-n suflet. Nu doar atât, dar ție îți dorim un an cu surprize de neuitat, plin de mărturii ale iubirii celor apropiați, de prieteni pe care te poți baza și de sănătate, pentru a te putea bucura de fiecare dintre aceste lucruri!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!