5 idei de cadouri pentru el: ghid pentru alegerea unui dar deosebit

5 idei de cadouri pentru el: ghid pentru alegerea unui dar deosebit

Sursă foto: Shutterstock.com


Să oferi un cadou poate fi cel mai atent gest pe care îl realizezi pentru cel pe care vrei să îl sărbătorești. E o modalitate minunată să îi arăți că îți pasă și că se află mereu în gândurile tale. În orice tip de relație, fie ea de prietenie, profesională, romantică sau de familie, dăruirea unui cadou vă aduce laolaltă și nimic nu se compară cu acel sentiment de căldură sufletească pe care îl ai când vezi că sărbătoritul se bucură de cadoul tău. Află care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când îl alegi și descoperă 5 idei de cadouri pentru el.

5 lucruri de care să ții cont atunci când alegi cadoul

Ia în considerare preferințele și interesele sale

Înțelege-i nevoile

Observă ce-și cumpără pentru el însuși

Observă cum își petrece timpul

Alege cadoul în funcție de vârstă

Stabilește-ți un buget

Ia în considerare tipul relației

Gândește-te la ocazie

5 idei de cadouri pentru el

Tricouri personalizate

Cutii de lemn pentru iubitorii de vin

Căni cu mesaje haioase

Brichete personalizate

Huse de telefon personalizate

 

5 lucruri de care să ții cont atunci când alegi cadoul

Sursă foto: Shutterstock.com

Idei de cadouri pentru bărbați există din belșug însă, înainte să te lansezi în căutări infinite pe internet, descoperă 5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi cadoul. 

Știm cum e să ajungi să deschizi nenumărate tab-uri într-o singură fereastră de browser în speranța că vei găsi cadoul ideal. Poți să dai peste cadouri pentru bărbați stilați, cadouri utile, cadouri pentru bărbați pasionați de gaming, cadouri romantice, cadouri pentru bărbați interesați de tehnologie… Poate fi amețitor! Dar pentru a-ți limpezi mintea și a alege ceva care contează cu adevărat, ține cont de următoarele lucruri.

Ia în considerare preferințele și interesele sale

E important să te gândești bine la interesele bărbatului căruia îi oferi cadoul. În acest fel vei avea o altă perspectivă asupra cadoului pe care și l-ar putea dori. Poți să-ți dai cu ușurință seama dacă cel pe care îl sărbătorești este pasionat de tehnologie, de bricolaj, de mașini, sau de băuturi fine, spre exemplu.

Înțelege-i nevoile

Crezi că există anumite obiecte care-l vor ajuta să se bucure mai mult de hobby-urile sale sau să performeze mai bine la locul de muncă? Încearcă cumva să-și însușească un hobby nou și crezi că ar exista ceva care să-l ajute să îl adopte mai ușor? Atunci ai dat lovitura! Cumpără-i un astfel de cadou și cu siguranță va fi apreciat.

Observă ce-și cumpără pentru el însuși

Dacă își cumpără des jocuri video, atunci ia-i ceva pentru gaming. Când un bărbat realizează o investiție financiară în hobby-urile sale, atunci îți putem garanta că va aprecia un cadou care să-l ajute în această direcție.

Observă cum își petrece timpul

Celui căruia îi faci cadoul s-ar putea să nu cheltuie mulți bani foarte des, dar cu siguranță îi place să-și petreacă timpul într-un anumit fel. Fie că e orientat spre carieră, că e sportiv, sau pasionat de mașini, cel mai probabil va fi deschis legat de interesele sale, așa că tot ce trebuie să faci este să îți amintești care sunt lucrurile pe care a menționat că îi place să le practice.

Alege cadoul în funcție de vârstă

Vârsta contează foarte mult în alegerea unui cadou, iar acest lucru nu este o surpriză. Pentru băieți mici, poți cumpăra jucării sau obiecte colorate care să îi țină ocupați ore în șir. Adolescenții s-ar putea să aprecieze consolele de gaming, jocurile video și dispozitivele electronice de diverse naturi (un smartwatch, de exemplu). Bărbaților, în schimb, le poți oferi cadouri utile, în funcție de meseria sau de pasiunile lor, obiecte sportive, dacă fac în mod regulat un anumit tip de workout, sau gadgeturi, dacă aceștia sunt tech geeks.

Stabilește-ți un buget

Principalul scop al cadoului este să-l facă pe cel căruia i-l dăruiești apreciat și fericit. Chiar dacă uneori cadourile ideale sunt costisitoare, nu e nevoie să te stresezi pentru că nu îți permiți cadoul perfect. Atunci când iei ceva în dar, trebuie să te încadrezi într-un buget. Intenția este cea care contează cel mai mult. Un cadou simplu și bine gândit poate avea un impact mai mare decât unul foarte costisitor care a fost cumpărat la întâmplare.

Ia în considerare tipul relației

Dacă te cunoști foarte bine cu cel cătruia îi cumperi cadoul, fie că e vorba de o relație de prietenie sau una romantică, îi poți achiziționa un cadou special gândit pentru el, care să fie foarte personal. În cazul în care relația dintre voi este mai degrabă formală (spre exemplu dacă este șeful sau profesorul tău), atunci orientează-te către niște cadouri mai impersonale, cum ar fi un stilou de calitate, un ceas de lux sau un set de cravate originale.

Gândește-te la ocazie

Dacă este ziua sa de naștere, poți să îi cumperi un cadou în funcție de preferințele sau interesele sale, fără să te complici mai mult. 

În cazul în care trebuie să iei pentru el un cadou de aniversare a relației, atunci soluția ideală este să comanzi un obiect personalizat, care să-i amintească de locul și de timpul în care v-ați cunoscut, spre exemplu un cadou imprimat cu fotografii în care sunteți împreună, un album foto în care să pui fotografiile voastre digitale imprimate pe hârtie, sau o ramă personalizată. De asemenea, cadoul pentru aniversarea relației nu este neapărat să fie fizic. Poate reprezenta o călătorie, niște lecții de echitație, sau poate chiar și un abonament la piscină.

Dacă, în schimb, este vorba de un cadou de Crăciun, poți opta pentru un dar cu tematică specială, cum ar fi niște ornamente sau decorațiuni deosebite dacă e vorba despre colegi de birou, sau pentru niște articole vestimentare mai groase ori pentru obiecte utile atunci când petrec timp cu familia, dacă e vorba de prieteni.

5 idei de cadouri pentru el

Sursă foto: Shutterstock.com

Tricouri personalizate

Tricourile personalizate pentru bărbați sunt niște cadouri creative pentru iubit, pentru tată, frate sau bunic. Dacă tatăl sau bunicul tău a ieșit deja la pensie, cu siguranță îi poți cumpăra un tricou strașnic cu mesaje care mai de care mai amuzante, fie că pe acestea scrie „Antenție, pensionar! Știu totul și am timp să-ți demonstrez!”, sau „Nu sunt pensionar, sunt bunic profesionist”.

În cazul în care iubitul sau fratele tău e amator de băuturi alcoolice, atunci ia-i un tricou amuzant inscripționat cu „My doctor says I need glasses” și personalizat cu imaginea mai multor pahare de vin, sau poate un tricou cu mesajul „Pompier, beau de sting”. Cu siguranță se vor distra copios atunci când le vor vedea pentru prima dată și vor stârni remarci cât se poate de amuzante de la prietenii lor.

Cutii de lemn pentru iubitorii de vin

În cazul în care cauți cadouri deosebite pentru bărbați, iar cel căruia vrei să le oferi este un băutor rafinat de vin, atunci alege-i vinul preferat, pe care îl savurează doar la ocazii speciale, și ambalează-l într-o cutie personalizată pentru sticla de vin.

 Sărbătoritul este chiar iubitul tău? Atunci achiziționează o cutie de vin cu mesajul „Lăv iu forevăr”. Este aniversarea de muncă a cuiva de la serviciu? Cutia personalizată pentru sticla de vin cu mesajul „Felicitări pentru o carieră deosebită” va fi perfectă pentru această ocazie.

Căni cu mesaje haioase

Cauți seturi de cadou pentru el? Atunci de ce să nu optezi pentru un set de căni personalizate? Poți să alegi seturile de căni pentru cupluri, fie ele jucăușe, romantice sau cu diverse referințe din pop culture, ori poți alege multiple căni pe care le dorești personalizate pentru a-ți construi propriul set.  Dacă e vorba de un cadou romantic, spre exemplu, poți să-i oferi o cană imprimată cu o fotografie care să vă amintească de un moment fericit din relația voastră. 

Brichete personalizate

În cazul în care sărbătoritul este fumător, poți să îi cumperi un portofel pentru tutun, în cazul în care își rulează țigările, un trabuc de calitate, dacă le preferă, sau o brichetă personalizată. Dacă este vorba de iubit, alege o să imprimi pe brichetă o poză cu voi doi, alături de mesajul „You light up my fire”, iar dacă este un prieten sau o rudă, poți alege orice text crezi ca i s-ar potrivi, sau o grafică elegantă cu semnul său zodiacal.

Huse de telefon personalizate

Telefonul ne urmărește oriunde am merge, iar husa care îl învelește nu are doar rol de protecție, ci și unul estetic, mai ales că poate fi considerată inclusiv un accesoriu care să ne reflecte identitatea. Gândește-te ce îl definește pe el ca om, care este stilul său vestimentar și ce i-ar plăcea să îl însoțească mereu, inclusiv atunci când butonează telefonul în metrou, primește un apel la birou sau răspunde unui mesaj în timpul unei ieșiri cu prietenii. Dacă toată această enumerație te-a făcut să exclami „Bingo!”, atunci personalizează-i husa de telefon cu imaginea reprezentativă care ți-a venit în minte. 

Vânătoarea cadoului ideal ar trebui să fie mult mai ușoară, acum că ai aflat care sunt lucrurile de care să ții cont atunci când alegi cadoul și ai descoperit 5 idei de cadouri pentru el care cu siguranță îi vor amuza sau flata. Mult succes în alegerea darului potrivit și petrecere frumoasă!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!