Top 4 tricouri personalizate pe care să le oferi cadou

Top 4 tricouri personalizate pe care să le oferi cadou
În lumea în care trăim uniformitatea este la ordinea zilei. Dar tu eşti unic şi meriţi să arăţi asta. Tricourile personalizate sunt o idee minunată de a ieşi din mulţime, de a-ţi exprima personalitatea, de a te face văzut. Este vorba despre a-ţi crea propria poveste, pe care o poţi purta cu mândrie chiar pe piept. De la mesaje amuzante la fotografii dragi, fiecare detaliu contează când vine vorba despre haine personalizate. Ia-ţi povestea în propriile mâini, crează şi poartă tricoul imprimat care te defineşte. Sau fă-l cadou unei persoane speciale.

De ce să te mulţumeşti cu un cadou oarecare, când poţi alege pentru tine şi oamenii dragi, nişte tricouri personalizate cool care să impresioneze?

Orice persoană poate fi greu de mulţumit când vine vorba de cadouri. Dar cele alese după preferinţele şi nevoile celorlalţi, cum sunt de exemplu, tricourile personalizate, vor surprinde negreşit indiferent că este un cadou pentru ziua de naştere, de nume sau pur şi simplu un gest menit să aducă bucurie.

Iată 4 modele speciale de tricouri speciale pe care le găseşti pe site-ul nostru, la un preţ accesibil.

Cele mai inspirate idei de cadouri cu tricouri personalizate

La gravolo.ro găseşti o mulţime de tricouri imprimate pentru tine, pentru prieteni sau rude. Avem o varietate impresionantă de mărimi, dar şi tricouri pentru cupluri, tricouri albe şi negre, tricouri colorate, confecţionate 100% din bumbac, plăcute cu pielea şi care se păstrează impecabil chiar şi după spălare.

Cusăturile sunt realizate atent astfel încât croiul lor să se aşeze la perfecţie pe orice constituţie corporală. Tehnica de printare tricouri este una deosebită, care asigură menţinerea textelor şi a imaginilor un timp îndelungat.

1. Tricou personalizat pentru cel mai tare tată

Pentru cel mai tare tată, cu cei mai tari copii, poţi alege un set alcătuit dintr-un tricou personalizat ‘’Boss Man - Mini Boss’’, ‘’Cool dad, cool kid’’ etc. Chiar dacă puştiul tău este mic, puteţi deveni deliciul celor din jur atunci când ieşiţi la întâlniri, în parcuri sau când mergeţi în vizită. Aceste tricouri personalizate 1 an sunt perfecte şi pentru şedinţele foto de familie. Ele vor contribui la realizarea unor amintiri de neuitat.

2. Tricouri personalizate pentru copii

Exclusiv pentru copilul tău poţi personaliza un tricou clasic, alb sau negru, cu o urare sau o fotografie specială. Acesta va fi purtat cu mândrie indiferent dacă vârsta copilului e una fragedă, dar şi dacă este vorba de un adolescent plin de personalitate care-şi doreşte să iasă în evidenţă.

3. Tricouri imprimate pentru bunica şi bunicul

Ai o bunică fantastică? Îi poţi arăta întreaga apreciere pe care i-o porţi prin intermediul unui tricou personalizat cu poza sau apelând la sugestiile gravolo.ro unde vei găsi câteva modele foarte cool pentru bunicile îndrăzneţe - ‘’Nu sunt pensionara. Sunt o bunică profesionistă.’’, ‘’Pensionar, fac orice vreau când vreau’’etc.

La noi găseşti inspiraţie şi pentru bunicii clasici, dar şi pentru cei glumeţi, o idee excelentă fiind inclusiv achiziţia unor tricouri personalizate de cuplu pentru cei doi. Poţi suplimenta cadoul şi cu o şedinţă foto, de exemplu, când sărbătoresc nunta de aur cu fast.

4. Tricou personalizat damă şi tricouri pentru cel mai bun prieten

Nici cadourile alese cu dragoste pentru cel mai bun prieten sau cea mai bună prietenă care ţi-a fost mereu alături la bine şi la rău, nu trebuie să fie mai prejos. Oferim posibilitatea de imprimare tricouri mesaje deosebite pentru prieteni, o mulţime de tricouri funny, tricouri inscripţionate cu mesaje din suflet, cu care să-ţi arăţi întreaga apreciere.

Alegând un tricou cu mesaj amuzant îi vei face ziua mult mai frumoasă, mai ales în zilele în care prietenul tău sau prietena ta nu se simte în cea mai mai bună formă. Iar dacă îi cunoşti îndeajuns de bine, poţi să mergi pe tricouri personalizate prietenie care să aibă un model în contrast cu pasiunile, hobby-urile şi preferinţele lor. În mod cert vor aprecia atenţia la detalii.

De ce să alegi tricourile gravolo.ro?

Pentru că e amuzant să fii unic şi pentru că oricine se plictiseşte la un moment dat să îmbrace aceleaşi tricouri sobre, plictisitoare, fără mesaj. Noi credem că viaţa e prea frumoasă şi prea scurtă ca să nu te bucuri de ea pe deplin. Apoi, tricourile personalizate sunt un cadou reuşit pentru oricine - secretul este să alegi mesajul cu tact. Chiar şi cel care are de toate va aprecia o astfel de surpriză. 

Deci, fie că vrei să-ţi arăţi iubirea faţă de tine şi de garderoba ta minunată care are nevoie de un touch personal, fie că te-ai săturat să oferi în mod constant aceleaşi cadouri, cu tricourile personalizate n-ai cum să dai greş.

La noi găseşti uşor tricouri imprimate foarte creative cu mesaje şi/ sau fotografii proprii. 

În concluzie, tricourile personalizate sunt o declaraţie puternică a stilului şi personalităţii. Nu mai trebuie să te conformezi standardelor, ci să te exprimi prin intermediul hainelor. Un tricou personalizat poate fi un minunat simbol al creativităţi şi originalităţii tale. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi crează alături de noi un tricou unic, care va purta cu el o poveste.

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!