Tu îți spui opinia, iar noi venim în întâmpinarea ta cu o reducere!

Tu îți spui opinia, iar noi venim în întâmpinarea ta cu o reducere!
     Lasă un review la produsul comandat și bucură-te de 20% reducere!
     Părerea ta contează pentru noi! Și influențează în egală măsură.
Împărtășește-ne experiența ta Gravolo și ajută-ne să livrăm în continuare zâmbete. Ție sau celor dragi.
     Și cum ne știi deja, dinamici și spontani din fire, dar întotdeauna atenți, nu putem să nu răsplătim efortul tău, așa cum se cuvine!
Ce ai de făcut? Simplu! Scrie-ne un review pe site la produsul comandat, iar noi îți oferim un cod de reducere de 20% pe care îl poți folosi oricând la următoarea comandă.
     Vrem să îți înțelegem nevoile și să devenim mai buni în fiecare zi. Din acest motiv, depunem efortul să îți oferim doar servicii prompte, calitative și profesioniste.

     Împreună conturăm povești.Fiecare obiect prinde viață prin personalizare. Un mesaj pe care nu poți să îl rostești cu voce tare, o poză care îți trezește atât de multe amintiri, o apreciere, un îndemn sau o susținere, toate își găsesc locul aici. La Gravolo.ro. Imprimate pe diferite obiecte sau textile. Gata să transmită veselie, iubire sau gânduri bune.
     Povestește-ne despre reacția destinatarului la primirea cadoului conceput special pentru el, spune-ne ce produse preferi să cumperi, care sunt culorile tare preferate, ce idee îndrăzneață de print ai ales, exprimă-ți opinia și de ce nu? Transmite-le și altora secretul " darului perfect ". Noi? Ne vom bucura să îți putem răspunde și vom încerca să venim în sprijinul tău cu cele mai bune soluții.

     Ce părere ai despre produsele comandate? Ce alte lucruri interesante am mai putea să îți prezentăm? Nu există un răspuns corect sau greșit, ci doar părerea ta sincera care va fi respectată întotdeauna.

     Grăbește-te, promoția este valabilă până la data de 15 august! Dar suntem convinși că până atunci, o să avem ocazia să povestim despre frumos!

     Îți mulțumim!
 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!