Top idei de cadouri romantice

Top idei de cadouri romantice

Sursa foto: shutterstock.com

 

Cine spune că romantismul și gesturile de iubire nu mai există în vremurile actuale, nu știe cât de mult se înșală. Acum, mai mult ca niciodată, ai la îndemână idei creative și originale, prin care să-ți surprinzi persoana iubită la ocazii speciale. Odată cu apropierea Zilei Îndrăgostiților, a Dragobetelor și a Zilei Femeii, ai o mulțime de ocazii să îți arăți aprecierea și dragostea necondiționată. Pentru a-ți oferi inspirație și recomandări, ți-am pregătit un ghid cu opțiuni ideale pentru persoana care îți este alături zilnic. Iată topul ideilor noastre în materie de cadouri romantice:

 
  • Cadouri personalizate

  • Accesorii pentru viitorul cămin

  • Tablouri cu momentele speciale

  • Bijuterii

  • Vacanțe în doi

Cadouri personalizate

Într-o relație serioasă, de lungă durată, sau o căsnicie, trebuie să-i arăți persoanei iubite că o cunoști cu ajutorul darurilor personale și special dedicate gusturilor sale. Cadourile personalizate te ajută să faci acest lucru prin accesorii precum brelocurile, tricourile, cănile, cu diferite mesaje.

 

Indiferent că vrei să fii amuzant sau să-ți explorezi latura romantică, îți oferim toate canalele prin care să-ți exprimi iubirea și aprecierea față de cei pe care îi iubești. Pentru a reuși să impresionezi persoana iubită, creează un mesaj care poate surprinde o anumită perioadă din viața de cuplu sau o glumă intimă pe care o împărtășești cu aceasta încă din prima perioadă a relației de cuplu. Ține cont de tipul de personalitate a partenerului sau partenerei tale când alegi mesajul pentru obiectul pe care urmează să i-l dăruiești. Mai ales dacă te afli la începutul unei relații, ai oportunitatea perfectă de a-i arăta că îi descoperi încet, dar sigur adevărata personalitate și pasiunile.

Accesorii pentru viitorul cămin

Decizia de a împărți spațiul intim, denumit acasă, cu partenerul de viață, reprezintă un pas important în viața de cuplu. Acest moment poate fi sărbătorit la ocaziile speciale precum Valentine’s Day, zi care poate marca primii pași spre noua viață împreună. Pentru astfel de situații poți alege accesorii și decorațiuni pentru casă. Primele articole pot fi simbolice, precum un set de perne pentru cupluri, cu text sau poză. În acest fel poți pune în cuvinte și imagini esența relației ca amprentă asupra locuinței.

 

Cadourile pentru casă sunt potrivite, de asemenea, dacă ai o relație la distanță și vrei să îi amintești zi de zi persoanei iubite că ești alături de aceasta. O pernă cu mesaj simpatic și romantic o va ajuta să se trezească zilnic gândindu-se la tine și să numere zilele până când te vede din nou.

 

Tablouri cu momentele speciale

Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a face un gest deosebit, iar un tablou dăruit persoanei iubite va reuși, cu siguranță, să o surprindă în orice moment. Alege o fotografie specială dintr-un concediu sau o călătorie, căreia să-i adaugi o ramă personalizată. Dacă vrei ca micul tablou să poată fi așezat pe masa de birou sau pe noptieră, poți alege o ramă cu suport special.

 

În prezent, poți personaliza orice cadou alegi pentru iubit sau iubită cu ajutorul opțiunilor de încărcare a pozei și alegerea obiectului pe care ți-l dorești, indiferent că este vorba de o ramă sau o cană. Într-o lume în care totul pare tot mai greu de obținut și impersonal, trebuie să știi că darurile din suflet rămân la îndemână cu ușurință.

Bijuterii

Bijuteriile sunt ideale pentru orice femeie, iar, uneori, și pentru bărbați, dacă este vorba de un accesoriu special. Gesturile romantice implică aproape mereu un colier delicat, un inel prin care se jură iubire veșnică sau o brățară perfectă pentru uniunea unor destine. Alege bijuterii care se potrivesc într-un mod echilibrat cu stilul vestimentar al persoanei iubite, dar dacă aceasta este pasionată de piesele cu personalitate și cât mai originale, o bijuterie statement va deveni semnătura sa.

 

Bărbații vor aprecia o pereche de butoni eleganți pentru cămașă, în special dacă au adesea întâlniri de afaceri sau participă la evenimente cu profil select. Pentru femei, marchează Valentine’s Day cu un colier cu pandantiv în formă de inimioară sau un diamant delicat și spectaculos. Astfel de evenimente și zile merită o atenție specială, așa că pregătește-ți din timp bugetul pentru cadouri de neuitat.

Vacanțe în doi

Atât în cuplu, cât și în căsnicie, vacanțele și concediile în doi sunt necesare pentru a reseta bateriile, dar și pentru a ajuta la reaprinderea pasiunii. În special dacă ai copii, vei observa că o vacanță scurtă petrecută în liniște, alături de soție sau soț, va avea un efect benefic asupra stării generale. De Ziua Îndrăgostiților, fă-i cadou o rezervare la o cabană din munți, cu un specific rustic, dar elegant, în care te poți caza pe parcursul unui weekend sau a câtorva zile.

 

 

De asemenea, dacă vrei să faci un gest grandios, organizează o călătorie în afara țării, chiar dacă este vorba doar de un city-break. Poți cumpăra bilete de avion, pe care pe împachetezi într-un plic așezat pe noptieră dimineața. O surpriză trebuie să fie cu adevărat notabilă pentru a rămâne în amintirea persoanei iubite o perioadă cât mai lungă.

 

Anul acesta, transformă Ziua Îndrăgostiților într-o adevărată sărbătoare, cu ajutorul cadourilor din inimă, personalizate special pentru povestea ta de iubire.

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!