Top 5 idei de cadouri pentru EL

Top 5 idei de cadouri pentru EL
Deși se spune că, în general, femeile sunt mai greu de mulțumit, în realitate, doamnele sunt cele care au mai mult de furcă atunci când vine vorba despre cadourile aleșilor lor. 
Dacă nu mai știi ce să îi cumperi cadou, aruncă un ochi mai jos. Noi te sfătuim care sunt cele mai ideale cadouri pentru iubit / soț.
P.S. Acest articol a fost creat de către o femeie, cu ajutorul și ideile unui bărbat. Așadar, ai încredere în noi!

1. Un gadget. Indiferent că vorbim despre ceva scump, cum ar fi un smartwatch sau o tabletă ori că ai un buget redus, de o brățară fitness, un smartband sau chiar un mouse optic cu diverse funcții, bărbații adoră gadgeturile. 
La o singură căutare pe google vei găsi multe magazine de profil...iar printre ele cu siguranță că se află și cadoul perfect pentru alesul tău. 
P.S. În această categorie intră și jocurile. Iar bărbații evident că iubesc să se joace.. așadar, cadoul tău perfect s-ar putea să fie chiar ultimul joc de fifa sau de strategie (în funcție de preferințele lui). 
Prețurile pentru aceste gadgeturi pornesc de la 150-200 de lei și pot ajunge până la câteva mii de lei.

2. Unelte. Și nu, aici nu ne referim la drujbă sau bormașină, ci la o unealtă inteligentă, pe care cu siguranță că o va adora. Pentru că orice bărbat vrea să arate că e...bărbat, nu?!
Și la acest capitol ai multe idei din care poți alege. Online găsești multe variante de multitool-uri smart, care conțin diverse capete de șurubelniță, imbus uri, patent, etc.. 
De asemenea, poți opta pentru un pix inteligent multifuncțional, ce conține un capăt tactil, capete de șurubelnițe, cumpăna și chiar riglă. 
Iar dacă iubitul/soțul tău este amator de unelte (sau poate chiar lucrează cu ele în mod regulat), îl poți surprinde cu o cutie pentru unelte, o mănușă cu prindere magnetică pentru uneltele cele mai folosite sau o borsetă smart cu prindere pe picior, unde poate depozita cele mai des utilizate instrumente. 
Și aici, prețurile sunt pentru toate buzunarele, începând de la 50 de lei și până la 4-500 de lei. 

3. Un puzzle 3d din lemn. Un cadou inteligent, sofisticat și foarte la obiect, dacă știi ce ii place. Spre exemplu, dacă iubitul/soțul tău este pasionat de motociclete, ce poate fi mai frumos pentru el decât un puzzle 3d mecanic din lemn cu o motocicletă? Dacă este navigator, îi poți face cadou un puzzle 3d din lemn cu o navă, iar dacă îi plac mașinile, ai multe variante din care poți alege. Dă un search pe google și vei găsi mai multe modele. Acest cadou este, totodată, și un prilej de a petrece timp împreună, întrucât asamblarea lui durează chiar și câteva ore și poate fi o muncă în echipă. 
P.S. Nu vă faceți griji, la o asemenea idee, chiar și cei mai aparent nerăbdători bărbați vor asambla puzzle-ul cu drag. Rezultatul e wow!

4. O pereche de pijamale. Da, poate fi considerat anost de către femei, însă dacă știi ce să alegi, bărbații le vor adora! Pentru că nu există un bărbat căruia să nu ii placă să stea în confortul casei sale, în pijamale, și să vadă un film sau să se uite la un meci de fotbal. Online se găsesc multe site-uri pe care vei găsi pijamale pentru bărbați, cu diverse modele. Aici, secretul este să ieși din tipare. Nu alege un model clasic, ci ceva inedit, poate chiar amuzant. De obicei, bărbații aleg pijamale care să conțină tricou cu mânecă scurtă și pantaloni lungi (sau chiar scurți, indiferent de anotimp). Alege un model cu grinch, dacă e perioada Crăciunului (și nu numai) sau unul dintre personajele marvel (batman să zicem). Totodată, îi poți personaliza o pereche de pijamale după cum îți dorești. În general, ar fi bine să optezi pentru un mesaj amuzant. 

5. O excursie sau o vacanță. În funcție de timpul și flexibilitatea voastră, cea mai bună variantă, indiferent de anotimp sau de buget, este petrecerea timpului împreună, acesta fiind și cadoul perfect pentru persoana iubită. 
Dacă timpul îți permite, organizează-te din timp și fă-i o surpriză cu o vacanță în afara țării. Printre cele mai căutate destinații de vacanță (pentru surprize de câteva zile, nu concedii lungi) se numără Italia, Turcia sau Grecia.
Dacă, totuși, nu îți permite bugetul, poți opta și pentru câteva zile de vis petrecute într-o locație din țară. Aici, ar fi bine să planifici din timp și activitățile pe care le puteți face odată ajunși în zona respectivă. Spre exemplu, dacă alegi zona județului Brașov, alege să vă cazați la o vilă de tip A-frame sau măcar într-o locație departe de cotidianul zilnic. Păstrând același exemplu, găsește activități pe care să le faceți împreună. În acest sens, te sfătuim să nu ratezi o drumeție până la Canionul 7 scări. Iar dacă dorești să-l surprinzi cu ceva inedit, la întoarcere puteți coborî cu tiroliana. Cu siguranță că va aprecia inițiativa și spontaneitatea ta!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!