Reduceri de Sfanta Maria și ziua Marinei Române, ai șansa să cumperi cu 20% reducere cadouri de la noi!

Reduceri de Sfanta Maria și ziua Marinei Române, ai șansa să cumperi cu 20% reducere cadouri de la noi!
     Ți-am pregătit o super reducere de -20% la toate produsele, astfel încât să ai ocazia de a te bucura de cât mai multe. Grăbește-te! Oferta este valabilă doar în data de 15 august.
     Ne apropiem cu pași repezi de una dintre cele mai așteptate zile din calendar: 15 august. Dată care marchează ziua Marinei Române și Sfânta Maria.
     La Gravolo.ro bucuria este în toi de fiecare dată când avem ceva de sărbătorit. Probabil te gândești deja la lista de cumpărături pentru persoanele dragi. De la prieteni, colegi, rude sau oameni apropiați, știi că nu poți să omiți pe nimeni. Și mai știi că bucuria pe care o primești la schimb din partea lor este neprețuită. Noi cunoaștem toate aceste trăiri și emoții, mai ales că senzația este mult mai plăcută atunci când găsești cadoul potrivit care surprinde.
      Cum timpul este scurt, iar fuga prin magazine devine un real maraton, venim în ajutorul tău ca de fiecare dată!
     Și nu oricum, ci cu o reducere de -20% la orice produs personalizat.
     Îți propunem o gamă variată de produse personalizate, de la tricouri, rame foto, insigne, cutii pentru sticla de vincăni, brelocuri, brichete până la puzzle, body de bebeluși sau chiar plușuri personalizate. Fiecare în parte exprimă o poveste, o clipă sau o amintire. Un mesaj, o încurajare sau o urare.
     Cadouri unice, inedite, care cu siguranță vor aduce multe zâmbete.
     Exprimă ceea ce simți, dă frâu liber creativității și permite-ți să te exteriorizezi așa cum știi mai bine: prin gesturi și prin imagini.
     Bucură-te de reduceri și transformă cele mai sincere trăiri în cadouri de neuitat.
     În cinstea tuturor care poartă numele de Maria sau Marian și, nu în ultimul rând, în cinstea marinarilor civili și militari, care au ales să străbată apele lumii în slujba țării noastre. Ne înclinăm!
     La mulți ani!
 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!