Insigne personalizate pentru copiii care au participat la campania desfășurată de IPJ Constanța - Mami, știi unde sunt?

Insigne personalizate pentru copiii care au participat la campania desfășurată de IPJ Constanța - Mami, știi unde sunt?

     "Mami, știi unde sunt?" este campania pe care IPJ Constanța o desfășoară vara aceasta pe litoral.

     Vacanța ne duce cu gândul la plajă, la dansul valurilor și nisipul fin. La timpul minunat petrecut în familie și la clipele memorabile pe care le conturăm alături de cei dragi. La chicoteli, veselie și castele de nisip.
     Sau cel puțin, așa ar trebui să fie. Însă, din păcate, vacanța se poate transforma într-un adevărat coșmar pentru mulți dintre părinți sau bunici, din cauza numeroaselor cazuri de copii care se pierd pe plajă. Iar statisticile și cifrele sunt mai mult decât îngrijorătoare. O clipă de neatenție este suficientă ca cel mic să dispară de lângă adultul cu care a venit la mare.
     Astfel de situații neplăcute pot fi prevenite prin conștientizarea și informarea părinților, bunicilor, dar mai ales a copiilor.
     Ne-am alăturat cu bucurie acestui proiect și am pregătit cu multă dăruire și implicare insignele de ajutor de polițist, pe care le-am oferit împreună cu polițiștii din Constanța, drept cadou micuților prezenți în Piațeta Perla din Mamaia.
     Bineînțeles, nu aveau cum să lipsească cei de la Gașca Zurli care le-au explicat copiilor ce riscuri există și cum pot preveni astfel de incidente. Totul într-o atmosferă veselă și plină de culoare, dar cu scop precis și responsabil.

     Să fim parte a unor astfel de inițiative reprezintă o adevărată onoare.

     Acordăm sprijin evenimentelor, programelor și organizațiilor ce contribuie la  consolidarea comunității. Alegem să ne implicăm activ și suntem mândri de fiecare dată când reușim.
     Nu în ultimul rând, suntem recunoscători pentru încrederea acordată și continuăm să facem ceea ce știm mai bine: să transformăm simplele obiecte în adevărate comori. Iar când aceste comori au și rol educativ, de conștientizare, de responsabilitate socială, atunci bucuria noastră atinge cote de neimaginat.
     Pentru că ne pasă, pentru că împreună putem face atât de multe și putem dezvolta o comunitate frumoasă.

Gravolo.ro...pași pentru o lume mai bună!

 

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!