Globul de Crăciun

Globul de Crăciun
Anul acesta, cu siguranță că bradul tău își dorește o schimbare. Și, așa cum am mai spus, 2022 este anul decorațiunilor personalizate de Crăciun. 
Dă un refresh bradului tău cu cele mai inedite globuri personalizate de Crăciun, de la Gravolo. 

Iar pentru a vă veni în ajutor, v-am pregătit un top 5 cele mai frumoase decorațiuni pentru brad: 

1. Glob personalizat de tip ornament de lemn. O alegere rustică, prevăzută cu sfoară, cu ajutorul căreia nu ai cum să dai greș Crăciunul acesta. 
Potrivită pentru bradul părinților, socrilor, bunicilor și, în general, al familiei.
O decorațiune personalizată pe una dintre părți, unde poți atașa un mesaj plin de recunoștință sau, dimpotrivă, o poză reușită cu cei dragi.
Pe partea cealaltă vă vom surprinde cu un simbol de Crăciun.

2. Glob personalizat din lemn cu inscripții unice - tot în spiritul sărbătorilor de Crăciun petrecute în familie, aceste globuri personalizate de tip ornament sunt disponibile în mai multe variante: pentru părinți, bunici, nași de poveste, precum și pentru primul Crăciun în 2...sau 3 :). 

3. Glob personalizat de tip ornament de lemn în formă de inimă - alegerea perfectă pentru persoana iubită. 
Surprinde-l(o) cu o inimioară plină de...voi! Indiferent că îi transmiți cât de mult îl (o) iubești sau alegi să imprimi poza voastră preferată din ultima vacanță împreună, această decorațiune cu siguranță că îi va cuceri inima. 
Pe verso va fi printat tradiționalul "Merry Christmas", împreună cu renii Moșului. 

4. Glob personalizat cu nume - dacă îți dorești cel mai inedit brad, în acest an, ai la îndemână soluția pe gravolo.ro Comandă această decorațiune deosebită, făcută din plastic de calitate premium, cu confetti în interior și o fundiță de catifea care completează aspectul modern și trendy. 

5. Setul de 3 globuri personalizate - alegerea premium pentru un cadou special. 3 globuri de tip ornament, din lemn, lăcuite pentru un plus de eleganță. 
Globurile sunt ambalate într-o cutie de lemn personalizată cu mesajul "Crăciun fericit!".

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!