Cel mai bun magazin online de cadouri in 2021? Gravolo!

Cel mai bun magazin online de cadouri in 2021? Gravolo!

     Recent, am fost extrem de placut surprinsi: am primit trei premii intr-o singura seara, la Gala premiilor E-commerce, organizata si gazduita de persoane deosebite, la Bucuresti. Aceste premii au reprezentat o rasplata a tuturor eforturilor noastre din ultimul an, de cand am pornit pe acest drum al magazinului online dedicat produselor si cadourilor personalizate.
 

Cel mai bun start-up in ecommerce din 2021 - Gravolo.ro

     Nu va putem exprima in cuvinte emotiile, recunostinta si satisfactia pe care le-am simtit atunci cand am aflat ca am fost propusi pentru 3 categorii: cel mai bun start-up in E-commerce, cel mai bun magazin online de cadouri si cel mai bun e-mail marketing communication. Daca totusi ati reusit sa va puneti in pielea noastra, imaginati-va sentimentele traite in momentul in care am aflat ca am castigat toate cele 3 premii.

     Asa cum unii dintre dumneavoastra stiti deja, suntem o echipa tanara, aflata in plina dezvoltare atat profesionala, cat si personala. Zilnic incercam sa facem fata tuturor provocarilor cu care ne confruntam. Ne dorim sa fim aproape de oameni, sa le intelegem cerintele si sa le punem un zambet pe fata cu fiecare produs sau cadou primit.

     Tocmai din dorinta de a ajunge lideri pe piata si de a ne multumi clientii, în ultimii doi ani am incercat să găsim noi modalități de a învăța despre comerțul online. Asa am ajuns la GpeC, unde am urmat cursuri online de E-commerce și am întâlnit o echipă profesionistă, care a avut răbdarea de a răspunde tuturor întrebărilor noastre.

     Acum un an de zile, am creat magazinul online www.gravolo.ro, cu ajutorul platformei GoMag. De atunci, visul nostru a inceput sa prinda contur si tot de atunci, muncim asiduu, in fiecare zi, pentru ca fiecare produs sa ne iasa fara cusur si pentru ca toate comenzile sa fie onorate in timp util.

     Suntem onorati pentru increderea pe care ne-au oferit-o mii de persoane, in ultimul an de zile, si totodata ne angajam sa fim cel putin la fel de profesionisti si pe viitor cu clientii nostri.

     Dar, cel mai important, suntem recunoscatori pentru ca eforturile noastre au fost rasplatite cu aceste trei premii. Am realizat multe in acest an si asta datorita fiecaruia dintre dumneavoastra. Iar pentru asta, va multumim!

Ionut si Mihaela 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!