Ce cadou îi poți face unui băiat de Dragobete?

Ce cadou îi poți face unui băiat de Dragobete?

Sursă foto: Shutterstock.com

Dragobetele se aproprie cu pași repezi, dar tu încă nu știi ce să-i iei prietenului tău? Ei bine, te afli în locul potrivit! Fie că vă aflați abia la primele întâlniri, fie că aveți deja o relație de lungă durată, e nevoie să-i oferi un cadou plin de înțeles, care să celebreze relația voastră. Așadar, te invităm să descoperi 6 idei de cadouri pe care i le poți dărui de 24 februarie!

Ramă foto personalizată în formă de inimă

De Dragobete, poți să-i amintești de momentul în care v-ați cunoscut, mai ales dacă aveți o poză împreună făcută în acea zi! Cum, te întrebi? Ei bine, printr-o ramă foto personalizată din ardezie, în formă de inimă. Tot ce trebuie să faci este să alegi fotografia preferată, să adaugi imaginea pe website și, dacă dorești, să optezi și pentru un mesaj care să fie imprimat pe ramă. Simplu, nu? Reacția sa va fi una pe măsură, mai ales dacă până acum nu are nicio fotografie înrămată cu voi doi împreună.

Vin personalizat

Dragobetele este o ocazie perfectă de a petrece o seară romantică, iar dacă vreți să evitați aglomerația din localurile din oraș, cu siguranță veți alege să petreceți ziua acasă. Însă acest lucru nu înseamnă că nu e vorba de un moment special, din contră! Puteți să gătiți împreună și să petreceți o seară romantică fără să părăsiți locuința. Totuși, orice masă delicioasă cere și un vin pe măsură. Așadar de ce să nu îl alegi chiar tu și să faci un gest romantic? Cum? Oferă-i vinul într-o cutie personalizată pentru sticlă cu mesajul „Lăv iu forevăr”. Cu siguranță îl va impresiona!

Puzzle personalizat în formă de inimă

Relația voastră e ca un puzzle care se completează pe măsură ce trece timpul și aflați din ce în ce mai multe lucruri unul despre celălalt, reîndrăgostindu-vă de noi aspecte ale personalității fiecăruia? Atunci de ce să nu îi oferi un puzzle personalizat în formă de inimă? Va fi o declarație plină de înțeles care-i va topi inima! Puteți pune puzzle-ul cap la cap împreună, după care aveți opțiunea de a-l expune undeva la vedere.

Set de căni personalizate

Fie că locuiți deja împreună, fie că nu, poți opta pentru un set de căni personalizate cu inscripția „În sfârșit mi-am găsit perechea”. Un mesaj simplu, onest și simpatic în același timp! În cazul în care ați făcut deja marele pas, vă puteți savura împreună ciocolata caldă cu bezele, transformând momentul într-unul romantic. Dacă încă nu v-ați mutat împreună, atunci nu va mai trebui să-i „furi” cana de dimineață la cafea. La acest cadou poți adăuga o cutie de ciocolată caldă artizanală, ambalată într-o cutie de metal atractivă, precum și niște bezele în formă de inimioară, care se vor topi în băutura caldă la fel ca inimile voastre!

Tricou personalizat

În cazul în care partenerul tău este mare amator al serialului „Friends”, îi poți achiziționa un tricou alb personalizat cu inscripția „Boyfriend”, în același stil precum logo-ul serialului. În definitiv, dacă vă place amândurora să petreceți timpul în haine casual, uitându-vă la televizor, atunci acesta ar putea fi cadoul perfect. Nu doar atât, dar dacă vrei să completezi cadoul, poți chiar să-i oferi cadou un cont de Netflix și unul de HBO Go, astfel încât să nu rămâneți niciodată în pană de idei după ce terminați de vizionat ultimul sezon din serialul preferat.

Cană albă cu inscripția „You’re the chocolate chip to my cookie”

Dacă vrei să-și amintească de tine inclusiv de dimineață când își bea cafeaua, atunci alege o cană albă cu inscripția „You’re the chocolate chip to my cookie”. Ce poate fi mai adorabil decât reprezentarea celor doi copii îndrăgostiți care-și mărturisesc dragostea unul altuia? Este un cadou nu doar romantic, ci și practic! Unde mai pui că acum vei avea ocazia să-i găsești încă o poreclă partenerului tău: „chocolate chip”. În cazul în care vrei să completezi cadoul, atunci optează pentru o cafea din gama premium, iar fursecurile le poți achiziționa de la cofetărie sau, dacă te pricepi, le poți prepara chiar tu!

Oricare ar fi cadoul care crezi că-i va face cu ochiul, asigură-te că este însoțit și de câteva cuvinte calde notate pe o felicitare romantică. Cu siguranță va aprecia gestul, dar și compania ta în acea zi. Așadar, indiferent că vă faceți sau nu planuri, nu uita să o marchezi în calendar!

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!