Cauți cadou de 1 iunie? Gravolo.ro vine cu super reduceri!

Cauți cadou de 1 iunie? Gravolo.ro vine cu super reduceri!

1 iunie sau Ziua copilului, serbată de la mic la mare, este cu siguranță cea mai așteptată dată din calendar.

            Nu doar că marchează sosirea verii și a vacanței, ci ne reamintește de bucuria de a fi copil. Trezește în fiecare adult nostalgii pline de culoare. Clipe memorabile și dorința de a le oferi celor mai mici dintre noi o zi plină de surprize și activități menite să aducă voie bună.

 Probabil că ai epuizat toate ideile de cadouri în alți ani. Nu știi încă ce ar fi mai potrivit să alegi și cauți rețeta perfectă pentru fericire, căci nu-i așa? 
 Copiii merită tot, iar satisfacția pe care o simți la auzul râsetelor cristaline ale lor, te umple de emoții.
 La gravolo.ro găsești cadouri personalizate care vor aduce bucurie și îmbrățișari lungi de mulțumire. Pentru că în acest an, cadoul pentru cel mic este unic și conceput special pentru el.
  În plus, am dat start reducerilor pentru ca tu să dai frâu liber imaginației, să personalizezi darurile cu mesajul sau poza care să exprime cât de multă iubire poate să încapă în inima ta.
  Mai jos, vei găsi ideile noastre de cadouri la ofertă specială:

1. Pușculița personalizată cu nume:


Pusculita personalizata cu numele copilului
            Chiar dacă a găsi cadoul perfect poate fi o adevărată aventură, acesta trebuie să fie nu doar aspectuos, ci și educativ, creativ, pentru a-l ajuta pe cel mic să se dezvolte.
             Spre exemplu, pușculița personalizată cu numele băiețelului sau al fetiței, reprezintă mai mult decât un cadou atractiv. Are rolul de a-i ajuta pe copii sa deprindă un comportament financiar responsabil și echilibrat și dezvoltă aptitudini legate de organizare, planificare, gândire analitică și creativă. O poți comanda acum la cel mai mic preț!

2. Cana personalizată cu nume:


  Cana personalizata cu numele copilului

Acum cei mici au ocazia de a savura laptele, ceaiul sau sucul natural dintr-o cană cu totul și cu totul specială.
Fie că optezi pentru cana "Buburuza" sau "Cățeluș", personalizată cu numele fetiței tale sau cana cu "Leu" și "Dinozaur" care va trezi creativitatea oricărui băiețel ce se visează a fi super erou și puternic, rezultatul este același: țopăieli de fericire. Partea bună este că produsele noastre sunt confecționate din cele mai bune materiale, astfel că cei mici se pot bucura de cadoul personalizat o perioadă îndelungată.
 Și unde mai pui că le găsești disponibile la doar 27 lei?

3. Tricouri personalizate




Iar dacă anul acesta 1 Iunie reprezintă pentru tine o zi de-a dreptul memorabilă, fiind primul an alături de bebe cel voinic și mult dorit, am pregătit reduceri inclusiv la seturile de tricouri.
 Pentru că știm sigur că veți face multe poze, veți aplauda și veți transforma Ziua Copilului în cea mai frumoasă amintire a poveștii voastre de familie. Seturile de tricouri personalizate sunt acum în stoc la doar 85 lei! Grăbește-te, cea mai frumoasă zi se apropie cu pași repezi!

4. Body personalizat



Creativitatea noastră nu are limite și nici bariere! La fel și a ta!
Am conceput cele mai haioase și colorate mesaje, demne de un bebe vesel, jucăuș și curajos!
Body-urile sunt confecționate din bumbac 100 la 100, așadar sunt perfect sigure pentru cei mai mici voinici!

Ce mai aștepți? Profită de oferta Gravolo.ro, dedicată zilei de 1 iunie!
 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!