Cadouri de Halloween pentru tine și familia ta

Cadouri de Halloween pentru tine și familia ta
                 Știi că vine ziua de Halloween și nu știi cum să te pregătești? Gravolo.ro are pentru tine și familia ta tricouri cu modele inspirate special din simbolurile marii zile de Halloween.
Halloweenul este o sărbătoare celebrată an de an în data de 31 octombrie, iar anul acesta, această sărbătoare se va celebra, în ziua de dumincă, 31 octombrie. Această tradiție a apărut odată cu vechiul festival celtic din Samhain, când oamenii aprindeau focuri și purtau costume cu scopul de a îndepărta fantomele și spiritele. Această zi este toamna, când natura pălește, fiind asociată cu moartea umană. Celții sărbătoreau în 31 octombrie Samhain și considerau că atunci fantomele morților se întorc pe Pământ. Această sărbătoare se manifestă prin purtat de costume înfricoșătoare sau piese vestimentare care să fie în spiritul zilei de Halloween.
Ziua Halloweenului este o sărbătoare adorată de multe persoane, dar în special de copii. În preajma Halloweenului se organizează petreceri cu fel și fel de tematici, iar dacă tu te aflii printre invitați, trebuie să te îmbraci ca atare. Pe Gravolo găsești articole vestimentare cu modele de Halloween.
Cadouri de Halloween de pe Gravolo.ro
                În noaptea Halloweenului oamenii se îmbracă în costume înfricoșătoare, iar tu poți să porți tricouri inspirate din simbolurile Halloweenului de la Gravolo.ro. Dacă ai și un copilaș scump în familia ta, poți să îl îmbraci într-unul din modelele de body pentru bebeluși, inscripționate cu texte specifice Halloweenului. Păstrează spiritul Halloweenului în viața ta și îmbracă-te cu tricourile cu model unic de la Gravolo.ro.
                Te gândeai să decorezi casa de Halloween? Ce zici de o pernă cu text specific Halloweenului, numai bună de așezat pe canapeaua din living. Vrei să bei ceaiul în dimineața tomnatică de Halloween? Atunci poți să pui în coșul de cumpărături de la Gravolo.ro o cană personalizată cu poza ta și text de Halloween.
 

Suport clienti 09:30 - 17:30

0762566299 contact@gravolo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!